Dålig uppdatering

Hej hallå..

Under helgen har jag varit en uuusel bloggare kan jag erkänna, haha. Så jag tänkte dra lite kort om vad jag gjort..

I fredags fyllde pappa år! Så efter skolan gick jag hem till honom och duschade, bytte om osv och umgicks med honom och mina småsyskon (inte träffat mina små älsklingar på 7 månader, åh vad jag saknat dem!). Sedan åt vi middag på restaurangen och sedan mötte jag upp tjejerna. Vi har under en period planerat en överraskningskväll för vår saknade vän Gianella som varit i Peru under en längre tid. Och det blev lyckat! Bildbomb får ni någon annan dag. Senare mot natten hämtade älsklingen mig så sov jag hos honom.
Jag i fredags

På lördagen skulle han träna så då åkte jag hem och chillade. På kvällen kom han hit och vi hade myskväll. Tog en kvällsprommenad och myste sedan framför Astrid Lindgrens film ''Kalle Blomqvist'' med chips och läsk.

Idag vaknade vi och umgicks ett tag innan jag skulle iväg. Försökte få byta min vinterjacka (knas med pälsen osv) men hon gav oss endast en ny päls. Ville egentligen välja en ny jacka men det fick jag inte. Hoppas den funkar nu då och inte trillar av hela tiden! Efter det åkte vi mot moster min och firade hennes man och underhålldes av deras 1åriga son som är mer än underbar. På hemvägen köpte vi pizza och sedan har kvällen bara rullat på. Har fotat massa kläder till bloppis här på bloggen. Som ni säkert märkt så har jag lagt upp första delen, och några till delar blir det. Har som sagt rensat massor med kläder så varför inte tjäna lite småpengar på det? Dock skänkte jag lite till välgörenhet också, hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: