Dagen idag

Idag var tanken att jag skulle plugga gärnet. Men hur har det gått egentligen? Åt pipsvängen! Jag har två viktiga prov nästa vecka och allt känns bara åt helvete. Ingen rolig känsla. :( Men förhoppningsvis blir det bättre ikväll när Peter kommer hem så jag kan få hjälp med matten iallafall!

Så när pluggandet gick åt pipsvängen idag blev jag rastlös. Därför tog jag tag i hemmet och började städa! Jag dammsög hallen, vardagsrummet, köket, hallen@övervåningen och mitt rum. Jag tog hand om all disk, flyttade och gjorde bättre plats i köket, gjorde i ordning ett ljusfat till köksbordet osv! Mamma blev jätteglad när hon kom hem, hihi.

Nu ikväll, runt 20 ska jag ta mig bort till ishallen för att se älsklings hockeymatch. Forever_alone_96


Mellis och studering


Jobbigt läge

Godkväll! Hur mår ni? Jag själv är väldigt trött, och har varit det hela dagen. Jag har även besök av en sprängande huvudvärk som lever rövare uppe i skallen på mig, lite jobbigt läge.. Men jag lyckades hålla en god min i skolan och kämpade mig igenom hela dagen. Sedan blev det en promenad med älskling och sedan åkte jag hem.

Hemma har jag ätit, sett på film och bara vilat. Känner en oro i min kropp som är lite jobbig. Det pendlar mellan huvudvärk/yrsel/illamående. Jag vill inte få magsjuka som halva min familj har *pepparpeppar*

Men iallafall så får jag stanna hemma imorgon, för att motarbeta att överanstränga mig. Det låter mesigt, men är inte kroppen i ''god form'' blir man lätt värre av att bara vara i skolan, det lärde jag mig efter att ha gått i skolan i 2-3 veckor lite halvt krasslig och till slut var jag ''sjuk på riktigt''. Så hela morgondagen kommer att bestå av mitt SO-häfte och min mattebok. Wish me good luck.


Snygg..


Julklappstips!?

Idag försov jag mig på morgonen. Som tur var missade jag endast en dålig (ryktet pratade) film som skolbion visade! När jag väl kom (runt lunchtid) var det en lugn engelskalektion, en chill idrottslektion och en ännu chilligare svenskalektion och sedan slutade jag! Då vandrade jag hem till farmor där jag fick standardmellisen, risifrutti och smörgås. Sedan satte jag igång och arbetade! Samlingen till min julklapp går bra.. ;-)

Efter middag + fika fick jag skjuts hem. När jag kom hem möttes jag av en sjukstuga. Det hela började för ca 1,5-2 månader sen. Då var min låtsaspappa sjuk, sedan jag, mamma och min bror. Peter (min låtsaspappa) blev frisk, likaså jag. Sedan var det mamma och min bror som fick lida och nu var det nästintill helt friska. Tror ni inte mamma och Peter åker på kräksjuka då!? Åh, samtidigt som jag tycker jättesynd om dem så är det världens äckligaste sjukdom. Och jag är jätterädd för att kräkas! Jag ska leva på C-vitaminer de närmsta dagarna och vara hemma så lite som möjligt för att förhoppningsvis hålla mig frisk, haha!

Just nu tittar jag runt på lite julklappsinspiration. Någon som har förslag på vad man kan köpa till;


Skoltrött

Jag vet att jag är riktigt dålig på att hålla er uppdaterade just nu! Men jag är sådär höst/vinter-trött och allt vad det är. Tiden bara springer ifrån mig och mycket ska göras, fram för allt i skolan. Och eftersom jag prioriterar skolan högt och försöker att prestera på topp i alla ämnen så får bloggen lida. That's it, tyvärr.

Idag var det skola som vanligt. Och för ovanligheten skulle fick vi sluta tidigare från SO:n, redan kl 14:30. Så himla skönt! Efter skolan mötte jag H och vi begav oss till McDondal's. Där åt vi och jag fick lite hjälp med småsaker i SO. Sedan blev det en rolig promenad hem till honom. Där tittade vi på cops och spelade wordfeud på iPaden. Wordfeud i mitt ♥

Lite senare fick jag skjuts hem och sedan jag kom hem har jag fixat och trixat med lite saker, sålt kläder i min blopps (Klicka HÄR för att komma dit!) och bara chillat.


Du har varit min knasboll i ett halvår idag. Åh vad jag älskar dig!


Julklappar?

Nu börjar det närma sig julafton. Och jag längtar jättemycket! Jag längtar efter mysig snö, kalleanka, julgodis, julklappar och trevligt sällskap! Julafton är nog den bästa högtiden på hela året. Så himla mysigt! Men vad önskar jag mig i år? Jag vet faktiskt inte.. Får nog börja fundera på det tror jag! Jag vet iallafall vad min julklapp till mig själv blir, åh vad jag längtar! Någon som kan gissa vad det är? ;-)


Mina julklappar förra året


Weekend

I fredags umgicks jag med älsklingen och massa kompisar. Först blev det donkenhäng och sedan hamnade vi hemma hos Max där vi spelade tv-spel och såg skräckfilm. En bit in på natten vandrade jag och älskling hem till honom i regnet och sedan sov jag där.

I lördags var jag med älsklingen ett tag för att sedan åka hem när han skulle träna. På vägen hem stötte jag på Amani och Vanja som skulle och fika, så jag hängde på. Senare på kvällen kom älskling hem hit och vi tog det lugnt hela kvällen.

Vi drack lyxiga varma choklader och åt en varsin stor bit äppelpaj

Idag åkte jag till mormor på förmiddagen. Där hjälpte jag henne att tvätta fönster och senare kom även resten av familjen och moster m. man (Nisse var redan där) och så fikade vi och firade moffa.
Nu på kvällen (sedan jag kom hem) har jag tagit hand om lite sysslor och nu tittar jag på Beck. Ska snart försöka sova bort magontet för att imorgon orka till skolan..

Näst sista praodagen

Idag var det prao som vanligt! Så roligt. Och idag var min handledares dotter där istället, så sjukt skön! Hade så gärna praoat en vecka till men tyvärr är det back to school på måndag.. :(

Nu är jag hemma och tar det lugnt. Ska ta och se över lite bilder till en ny bloggdesign. Ebba har lovat att hjälpa mig och jag är såå tacksam över det! Dock funderar jag på om det ska vara en höstig design, eller lite mer julig då det faktiskt är jul och vinter snart? Hmm... VAD TYCKER NI?

Senare ikväll ska jag även iväg och se älsklingens hockeymatch. Han är äntligen frisk (både han och jag var sjuka i över 1,5 månad...) och får börja spela igen. Lite jobbigt att den inte börjar fören 20.30 bara, en match kan ju liksom ta upp till 2 timmar beroende på hur många avblåsningar det blir..



Baka baka liten kaka

Idag har jag (på praoen); förberett på Wayne´s coffee för öppning, gjort i ordning mat- och efterättspajer, fixat toast's, serverat mat, diskat, ätit en god scones till frukost och en god räkbagel till lunch, lärt mig ännu mer på espressomaskinen, chillat galet med Nina när vi inte haft något att göra och haft fett kul. Jag älskar min prao!!


Och när jag kom hem agerade jag hemmafru och bakade paj! Mamma hade fått hem massor med äpplen av en kompis (äppelträd ni vet?) så jag gjorde paj på´t. Dock har vi i familjen lyckats ha sönder pajformen, så titta vilken baotaform jag fick använda, haha.


17e bilden: En ovanlig bild.


En ovanlig bild på en muppig pojkvän (sagt med kärlek!).


Flyttat bloppisen

Ikväll bestämde jag mig för att göra en ny blogg under denna domän för att ha bloppisen där istället. Så för att gå in och titta i bloppisen klicka HÄR. Är glad att jag kom att tänka på att göra en bloppis, jag har nämligen bestämt träff med några tjejer för att byta sakerna och kommer att tjäna 400+. Nice!

Just nu ligger jag och H i sängen och gluttar på House och ska snart sova. Han har otur och ska upp kl 06:30 imorgon, medan vissa andra har sovmorgon till 07:40.. :-D Godnatt!


Vilka snyggingar..


16e bilden: En bild på dig själv.


Prao dag 1

Tja!

Idag var det min första praodag. Det var riktigt roligt och jag lärde mig en hel del nya saker. Det var även kul att jag inte bara får ta hand om t.ex disk och sånt utan jag fick göra iordning måltider och lära mig lite om espressomaskinen osv. Såklart lär jag mig mer för varje dag men det gick jättebra idag iallafall! Och inte för att tala om maten.. Jag fick en Räkröra-bagel till frukost (lyx?), en jättegod toast med sallad till lunch och till eftermiddagsfika blev det en chokladboll. Snacka om att jag kommer rulla i slutet på veckan. Så himla nice ju haha! :D

Efter praoen blev jag hämtad så åkte jag till farmor. Där firade vi min farmors sambo som fyller år med middag och tårta. Senare fick jag skjuts hem med min kusin och hennes far och nu är jag hemma! Ska strax hoppa i säng och se på Den som dräper och sedan sova. Imorgon är det prao igen, wohooo! :-)

Nu får det räcka för idag

Har hunnit slänga upp tre stycken bloppis-inlägg idag. Så nu får det räcka! Men mer kommer imorgon, bland annat jeans, en höstjacka mm..

Imorgon börjar även min prao! Jag har fått en plats hos Waynes Coffée inne på Plantagen i Barkarby Outlet ensam. Att jag praoar ensam ska faktiskt bli roligt, man har liksom lättare att koncentrera sig och att visa fram fötterna blir då inga problem. Så är ni sugen på en fika eller en god lunch i veckan, kom förbi. ;-)


Dålig uppdatering

Hej hallå..

Under helgen har jag varit en uuusel bloggare kan jag erkänna, haha. Så jag tänkte dra lite kort om vad jag gjort..

I fredags fyllde pappa år! Så efter skolan gick jag hem till honom och duschade, bytte om osv och umgicks med honom och mina småsyskon (inte träffat mina små älsklingar på 7 månader, åh vad jag saknat dem!). Sedan åt vi middag på restaurangen och sedan mötte jag upp tjejerna. Vi har under en period planerat en överraskningskväll för vår saknade vän Gianella som varit i Peru under en längre tid. Och det blev lyckat! Bildbomb får ni någon annan dag. Senare mot natten hämtade älsklingen mig så sov jag hos honom.
Jag i fredags

På lördagen skulle han träna så då åkte jag hem och chillade. På kvällen kom han hit och vi hade myskväll. Tog en kvällsprommenad och myste sedan framför Astrid Lindgrens film ''Kalle Blomqvist'' med chips och läsk.

Idag vaknade vi och umgicks ett tag innan jag skulle iväg. Försökte få byta min vinterjacka (knas med pälsen osv) men hon gav oss endast en ny päls. Ville egentligen välja en ny jacka men det fick jag inte. Hoppas den funkar nu då och inte trillar av hela tiden! Efter det åkte vi mot moster min och firade hennes man och underhålldes av deras 1åriga son som är mer än underbar. På hemvägen köpte vi pizza och sedan har kvällen bara rullat på. Har fotat massa kläder till bloppis här på bloggen. Som ni säkert märkt så har jag lagt upp första delen, och några till delar blir det. Har som sagt rensat massor med kläder så varför inte tjäna lite småpengar på det? Dock skänkte jag lite till välgörenhet också, hihi.

15e bilden: En person som du vill vara med.


En två personer.
Johanna och Hannah.


14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Sommaren 2010.


13e bilden: Dig och någon klasskompis.


Jag,Karl, Maniel och Alex.


Lucia

Idag var det ännu en dag i skolan. Massor med lektioner men även första luciaträningen. För att bättra/hålla kvar betyget (VG) i musik så har jag valt att vara med i luciatåget iår. Men det är också för att det är kul att göra någonting annat på en liten del av lektionstid. ^^

Efter att jag slutat mötte jag upp två vänner för att hämta en tröja jag ska få låna och sedan åkte jag hemåt. Jag har pluggat och fixat en massa här hemma och även varit iväg och solat. I'm brownie hihi. :-)

Imorgon väntar en dag bestående av skola, middag med pappa och syskonen då pappa fyller år och så. Mer får ni veta på lördag för imorgon sover jag inte hemma. Nu ska jag sova, godnatt!

12e bilden: En bild på din vardag.


Kommentarerna som är sådär positiva


Jag fick tillbaka en uppsats i Biologi idag och betyget på den gjorde mig glad. Jag håller fast i MVG:et (som är mitt nuvarande betyg i biologi) och hoppas att det funkar. Kommentarer som den på pappret ger en liiite skollust iallafall. Woho, go mee! :-)

Onsdagkväll

I skolan har jag gått runt en ''luffare''. Leggings, tjocktröja och utan smink. Jag är så himla trött för tillfället och idag orkade jag verkligen inte vara kreativ och välja något ''fint''. Men jag antar att vi alla har såna dagar? ;-)

Idag efter skolan fixades det lite saker inför helgen och åh vad jag längtar! Woop.. Efter det åkte jag hem och har varit hemma ett tag nu. Tittar på glee för tillfället och ska börja plugga. Matematik idag igen (och julmust, hehehe...).

11e bilden: En person du kan berätta allt för.


HAHAHA, charmig bild på oss...
Men, Johanna kan jag berätta allt för.


Fullt ös

Godkväll!
Idag var det skola som vanligt. Och en lite speciell händelse var att vi hade sista hemkunskapslektionen, vilket känns skönt. Det betyder att jag slutar tre på tisdagar istället för tio över fyra och att mitt hemkunskapsbetyg strax är klart. Och eftersom jag lyckades få mig ett MVG på det stora provet så ''har jag ingenting att oroa mig för'' sa min lärare. Känns så jäkla bra!

Efter skolan tog jag mig en sväng förbi simhallen och simmade trettio längder. Skön avslutning på skoldagen! När jag kom hem blev det middag och studering. Matematik stod på ''menyn'' och nu är jag klar för idag. Ska strax sova för att orka upp tidigt imorgon. Funderar nämligen på att gå upp tidigare än vanligt och testa mig på en grej, hm... Godnatt!


Studering med julmust och One tree hill..


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


Min mamma. ♥


Trött med huvudvärk

Godkväll godkväll..
Just ikväll har jag en jobbig huvudvärk och är trött som bara den. Jag kunde nämligen inte somna igårkväll utan jag somnade strax innan 01:00 inatt.. :(

Men iallafall så har jag varit i skolan idag! En ganska så seg dag men det funkade. Efter skolan fixade jag och två vänner ett ärende och planerade lite smått inför fredag. Woopwoop! Efter fixet åkte jag hem och jag var nog med om den jobbigaste bussturen på länge.. Jag plågades då det gjorde jätteont i huvudet och jag ville inte titta i ljuset.. Så jag försökte gömma mig lite diskret bakom halsdukten och försöka blunda. Då blev det lite bättre men det var inte kul inte!

Nu ska jag göra en engelskauppgift och sedan ska jag nog sova. Imorgon väntar en lång dag....


9e bilden: Någon i din släkt.


Mormor. ♥


Löv och säckar

När jag var hos mormor försökte jag fota med min otroligt dåliga mobilkamera för att visa bombnedslaget med löv.. Men nu när jag laddade över dem på datorn blev tre av fyra bilder jättegrumliga(?). Jag förstår inte varför men så är det. Här ser ni iallafall några bilder från hur det såg ut på tomten, dock fick jag inte med hela tomten men ändå. Ganska mycket? ^^



Det blev ''bara'' 13 säckar..


Jobbat hårt

Nu är jag hemma igen! Jag blev som sagt upphämtad på bålsta station av mormor och när vi kom hem till henne var det bara att börja arbeta! Jag hade ett litet ''extrajobb'' att göra så att jag kan fylla på plånboken lite. Så därför hjälpte jag mormor och morfar att räffsa bort all löv på deras tomt. Och tro mig, deras tomt är stor! 13 stora sopsäckar blev det. Jag lär väl få ont i armarna och ryggen imorgon efter allt räffsande och hukande för att få i löven o säckarna.. ;)

Efter allt slit blev det en välförtjänt fika. Äppelkaka! Så gott. Efter ett tag fick jag även skjuts hem och nu sitter jag i sängen och är jättetrött. Söndagsångesten börjar krypa fram lite tyst också, jag vill inte tillbaka till skolan imorgon.. But you gotta do what you gotta do.. :)


8e bilden: En person som du saknar.


Gianella! Som är i Peru och har varit där i snart 5 månader.. Men hon kommer hem nästa vecka! :D


Mormor och morfar

Igårkväll blev det massa beck-filmer med coca cola och mys! Efter det somnade vi.

Idag är planerna att åka till mormor och morfar i bålsta. Jag ska hjälpa dem med lite saker, så strax ska jag till bussen! I bålsta blir jag upphämtd så jag slipper åka deras konstiga bussar som de har där, haha.. Hörs ikväll!


Beck-marathon

Nu har jag precis ätit middag. Eftersom att mamma är sjuk så tog jag saken i egna händer och började skära massvis med grönsaker för att sedan få lite hjälp med köttfärsen och löken av Peter. Så slutligen blev det en fet Tacos-middag. Så himla gott var det!

Ikväll blir det ännu en hemmakväll. Det fanns andra planer men eftersom att pengarna i plånboken tryter (är så oekonomisk att jag är näst intill pank när det är två veckor kvar tills barnbidraget kommer..) och jag måste uppe tidigt imorgonbitti så stannar jag hemma. Så ikväll tänkte jag ha lite ''Beck-marathon'' här hemma. Jag har fixat fram tre stycken Beckfilmer som jag tror att jag inte sett. Okänd avsändare, Annonsmannen och Kartellen. Någon som sett dem? Är de bra? Jag hoppas även på att få lite sällskap av mannen i mitt liv men det får vi se.



Sommarsommarsommar..


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


Min lilla kusin Nisse som bebis!


Lördag

Igårkväll åkte jag och solade, satt med fötterna i fotbad, hade ansiktsmask och käkade glass. En mysig självfix-kväll!

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vill träna men jag börjar känna av halsont (IGEN!!!) så jag vet inte om jag borde utmana ödet. Men jag tror att jag ska chilla hemma ett tag så får vi se vad dagen har att erbjuda. Later!

Mer plats i garderoben


Bilden ovan beskriver vilka kläder jag valt att rensa bort ur garderoben. Lite ont i hjärtat får man ju men detta innebär ju också att det finns lite plats för nytt!


Och denna bild beskriver hur fin min garderob är just nu. Jag har ju varit duktig och vikt alla kläder i alla lådor och hängt upp alla tröjor på en varsin galje. En liten midnattsaktivitet är vad detta blev!


Göra det med stil


Jag håller fortfarande på med kläderna.. För medan jag ändå höll på så började jag rensa ur garderoben, har faktiskt lite plagg att göra mig av med.. Och jag gör det med stil, som ni ser ovan. ;-)


Hänga in i garderoben

Vet ni vad jag tycker är bland den tråkigaste och jobbigaste vardagsysslan? Att hänga in rena kläder i garderoben. Det är sååå tråkigt! Dock måste man ju göra det och jag som har en tendens till att byta kläder minst två gånger om dagen får in stora berg med ren tvätt varje vecka. Och denna syssla ska jag ta tag i nu, - Blä säger jag bara.


Wasim Harwill - En duktig fotbollsspelare.



Han har även en facebooksida som ni hittar HÄR.

Gratismakeup

Har sagt det en gång tidigare och säger det igen. Jag är medlem på en väldigt bra hemsida där man samlar poäng till gratis presentkort. Poängen samlar man genom att värva vänner, delta i undersökningar, svara på pollfrågor mm. Presentkorten man får välja mellan fungerar på H&M, Åhlens, Kicks och Nelly. Det är ju perfekt för oss unga som inte har så höga inkomster mer än barnbidrag?

Klicka på länken → Bli medlem! → Samla poäng till ditt presentkort redan idag.


Det är dags för fredagsmys!

Jag har en fett worthless kväll. Ingenting blev som väntat och jag är bitter. Jag näst intill hatar att bo i jävla Viksjö och vill för tillfället bra dra ifrån allt och alla. Blääää.

Men istället tänkte jag ha en mobbad fredagsmys-kväll. Något i den stilen inkluderat med lite självfix. Känner mig blek och har som medlem dubbelt-upp på solariumet, men har jag cash? NÄÄÄÄÄ jag är nästan helt pank. Det suger att vara oekonomisk. Men jag kan ju alltid försöka snylta lite från mamsen och om jag lyckas så ska jag fan sola. MMMM nu ska jag fortsätta sura och komma på fler självfix-grejor jag kan göra en dålig fredag som denna.

Om ni är snälla kan ni ju försöka komma med förslag på vad jag kan blogga om, kom igen gör mig glaaaaad.


Ögonbrynsfix

Har varit i Rinkeby på förmiddagen och fixat ögonbrynen med en vän. Snacka om att jag hade ogräs innan, har ju sparat ett bra tag för att fixa ny form. Efter det åkte jag till stan och köpte en ny näspiercing. Min åkte ur inatt och imorse höll jag inte på att få igenom den, skitläskigt.


Strike a pouse..


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Emelie har jag inte varit med på länge.
Bild från tältning sommar 2011.


Vill ha vinter och julafton

Tumblr_lu3lnpwdtx1r4g95ko1_500_largeTumblr_lu3iiyrp021r4df0io1_500_largeTumblr_ltyi9zh5do1r3i4f9o4_500_largeTumblr_lu00equ7sv1qjt3y2o1_500_largeTumblr_lu1mrqnchj1qgjhr2o1_500_large4154923423_1ceb1aa1d3_z_large
- wehearit


Fysisk rörelse

Igårkväll efter att jag skrev hann jag bara borsta tänderna och sedan bestämdes det att H skulle komma hit istället för att åka hem efter hans ''grabbkväll'' haha. Så runt halv tolv kom han hit och vi somnade ganska så kort efter det.

Idag har vi bara legat och latat oss. Vi skulle se Paranormal Activity 1 (han har inte sett dem och vi ska se 3an på bio så...) men vet ni vad som hände? Jag somnade. Haha, jag tror jag aldrig har somnat till en skräckfilm förut men jag lyckades med det idag. Så H fick titta själv.. :P

Sedan på eftermiddagen rörde han sig hemåt och jag tog mig till simhallen. Dock blev det inte lika många längder idag då jag var väldigt trött och det var lite kaoatiskt i simhallen. Massa folk och simträning and so on. Men ett 30tal längder blev det iallafall!

Nu är jag hemma och ska vara det resten av kvällen. Får skippa fotbollen ikväll då mitt lår är paj fortfarande, förhoppningsvis hjälper simningen det lite på traven till det bättre men blir det inte bra snart så får jag gå till läkaren (jag försöker intala mig till att det egentligen inte är något..). Så nu tänkte jag glo One Tree Hill och bara ha det mysigt. Skönt med såna kvällar ibland med.

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


Hösten 2010.


Höstlov är underbart


Hej bloggen!

Idag var det uppstigning redan kl 08:45. Det var nämligen dags att röra på fläsket i simhallen! Jag mötte upp två vänner och så blev det simning. Efter 40 längder blev det bastu och sedan lunch i centrum. Vi smorde även grymma planer inför nästa sommar. Gud så grymt det skulle vara om allt går som smort! :D

På eftermiddagen hamnade vi hemma hos Hannah där vi tittade på TV, spelade wordfeud (önskar jag hade en hightech-mobil med den appen!) smorde ännu mer planer och bakade cupcakes. En mysig eftermiddag och kväll.

Nu är jag hemma och smuttar på julmust (alltid samma drog när det säljs). Snart ska jag lägga mig och se One tree hill och sedan sova. Jag hoppas att jag orkar pallra mig till simhallen imorgon också, men det får vi se. :P

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


Sommaren 2010 var en konstig tid i mitt liv.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


Världens bästa mamma. ♥


Som fisken i vattnet

Godmorgon!

Igårkväll var jag så himla trött att jag somnade strax efter elva.. Minns inte när jag somnade så tidigt på ett lov sist! :P

Nu är jag iallafall vaken och har ätit en god frukost! Jag överväger om jag ska orka ta mig till simhallen nu och sedan konka på det + träningsgrejer till spinningen ikväll inne i stan. Hm.. jag vet inte. Men ett simpass lockar mer än en promenad idag. Vi får se hur jag gör!

Jag ska som jag nämnt till stan idag! Jag vill köpa en ny näspiercing och töjning. Sedan blir det nog en fika också, myspys! Efter vistelsen i stan står ett spinningpass på schemat. Dock har vi (Jag och Amani) glömt att skriva upp oss så vi får hoppas att det finns en varsin cykel kvar till oss.

Efter spinningen ska jag träffa en saknad vän. Det står filmkväll på schemat så det blir jättebra! Händelserik dag, sånt gillar vi.. :D


Bild från min hurtiga tid i vintras..