Silence

En gång i tiden var du bara ''dadda''..


Kvällens underhållning är SO


Att behöva tid för sig själv

Tänkte bara meddela till att jag kommer att ha som en liten ''bloggpaus'' för tillfället! Jag kanske skriver någon gång ibland, om mitt liv eller bara allmänna tankar. Men just nu behöver jag mig själv, mitt liv står inte riktigt rätt till.


Varför..

Ikväll är en sådan kväll då jag behöver dig.
Men tystnaden från dig som funnits i tre månader nu ger mig en svag känsla av att du inte behöver mig?


Från stressad till lugn

Idag har skolan varit ganska så jobbig. Vi har som jag tidigare berättat inte världens bästa schema vilket gör att dagarna känns så långa.. Och ännu ett - idag var att jag fick något otroligt ont i magen på eftermiddagen att jag var tvungen att skippa sista lektionen. Istället åkte jag och älsklingen hem till mig och jag började plugga (sakta men säkert!). Det var nämligen så att vi fick veta idag (!) att våran SO-uppgift som vi fick i måndags ska vara klar imorgon!? Jag tycker att man ska komma med datumet när man fått uppgiften och inte dagen innan inlämning. Så det har jag surat över lite granna idag..

Efter min lilla pluggstund så har vi bara tagit det lugnt, ätit pannkaksmiddag (Världsklass som jag är så kunde jag kasta upp i luften och vända :D) och sedan åkte han iväg på träning. Ovanligt. Så när han lämnade mig (haha sad huh?) så satte jag igång med pluggandet igen.. Och nu är jag äntligen klar! Känns helt underbart faktiskt. Så nu tänkte jag gå och borsta tänderna för att sedan hoppa i säng framför ett O.T.H avsnitt och sedan sova. Ska upp ruskigt tidigt imorgon, redan kl 05:45...


Ler för att arbetet är klart...


Att sova med omplåstrad näsa


Så här söt är jag nu mera när jag sover om nätterna.. med omplåstrad näsa! Det kan nämligen vara så att man kan komma åt och lyckas ''dra ut piercingen'' i sömnen och då växer det igen direkt eftersom det är så pass nytaget.. Så jag följer tipset och tejpar näsan nu under läkningsperioden. ^^
Nu ska jag sova och inom en snar framtid kommer väl älsklingen också.


Plugghästen

Just nu sitter jag och agerar plugghäst! Jag har börjat skriva om Neandertalmänniskan i NO och satsar högt. Samtidigt lyssnar/tittar jag på Fångarna på fortet vilket jag älskar (och alltid har älskat). Jag har bestämt mig för att försöka plugga minst en timme varje dag då jag har arbeten att göra så att jag inte samlar allt på en hög och slipper panik. Så nu är det dags att fortsätta, tjohooo.


My little ''secret''

Min lilla ''hemlighet'' som jag pysslade med i tisdagskväll var att jag piercade mig för andra gången (jag har redan i naveln)! :) Och som tur var följde min kära vän Ida med mig och höll mig i handen (bokstavligt talat..) så att det skulle gå lite lättare. Jag var nämligen skiträdd och nervös. Till att börja med så fick vi vänta lite längre än väntat vilket ledde till att nervositeten och rädslan steg ännu mer. Men när vi väl fick tid så var det bara att bita ihop. Och vet ni? Jag har nog aldrig i hela mitt liv varit med om en sådan smärta.. Och inte nog med det så höll jag på att svimma också, haha nervös och ostabil tjej. :( Men tillslut lugnade det ner sig och jag fick röra mig hemåt! För tillfället ömmar det lite fortfarande (läkningsperioden lär ju bli så..) men det är okej. Jag blev hur som helst jättenöjd och det var verkligen värt det!


Övertrött

Tjaaaa. Idag har jag varit i skolan (percis som vanligt nu för tiden..) och stått ut ännu en dag. För ärligt talat så suger det att gå i 9an i Källtorp. I princip alla är små och jobbiga (vet att åldren inte är någon stor skillnad, men tro mig MOGNADEN skiljer något otroligt..) och folk beter sig åt helvete rent ut sagt. Menmen, anledningen till att jag går dit är för att få mina betyg och för att sedan äntligen försvinna därifrån.

Vi började även att följa schemat idag (som vi för övrigt har klagat på då det suger) vilket betydde vanliga lektioner, 08:20-14:55. Musik, språkval, klassråd, lunch, matte och NO. Matten var faktiskt riktigt skön! Vi har nämligen börjat strukturera de lektionerna på ett annat sätt. Alla tre klasser (9orna) har blandats lite. De som siktar mot högre mål går i en gemensam grupp (där jag ingår) på 33 st. Så då får jag möjlighet att träffa andra som egentligen inte ingår i min klass, vilket är hur bra som helst av vissa anledningar. Och de som kanske inte siktar lika högt går i sina ordinarie klasser. Jag tycker att det funkar perfa!

Efter skolan åkte jag hem på momangen och sedan dess har jag tittat på One Tree Hill och tagit det lugnt. Har huvudvärk och är jättetrött så ska sova tidigt ikväll.. Och förhoppningsvis kommer min fina älskling hit och sover efter sin träning. Hatar att sova ensam ni vet.


Nervös

Ikväll har jag städat rummet och fixat lite småsaker! Väldigt skönt att ha fått det gjort. :-) Så nu är jag äntligen ledig.. Och av den lediga tiden tänkte jag titta på några One Tree Hill avsnitt innan det är dags att sova! Tror jag ska göra mig en kopp te till det också. Mys!

Imorgon är det dags för skola igen, vilket jag egentligen inte är taggad på. :-( But life sucks sometime och det är bara att kämpa på, tyvärr. Efter skolan ska jag hur som helst träffa min älskling så det är ju någonting positivt iallafall! Jag tror även att jag ska försöka klämma in ett gympass mellan timmarna med Henrik och min to-do för kvällen. Vad det är för slags to-do får ni veta imorgon eller på onsdag. Jag är såååå nervös haha!

Snygg tjej efter hårfärgningen i lördags..


Genomgick en liten förändring i lördags..



Nice eller bajs?


Plugghästen har vaknat till liv

Nu är jag hemma igen efter en d-ö-d dag i skolan. Inga värda lektioner alls förutom informationen om gymnasiet med SYV. Det är flera månader kvar och jag har redan panik.

Efter skolan var jag hemma hos Robert med honom, Maniel och Karl en stund och sedan åkte jag hem. Jag var alldeles för trött för att stanna kvar. :P Så nu är jag som sagt hemma och ska plocka fram plugghästen ur mig.. Vi håller nämligen på med tema: arbetsliv så jag tänkte jobba ikapp lite (datorerna är så sega i skolan att jag gav upp idag). Senare ikväll ska ni få en liten ''överraskning''. :)


Life sucks sometimes

Ikväll har jag haft en usel kväll! Jag har bara legat framför One tree hill och varit allmänt nere. Visserligen har det sina anledningar men jag är så jävla trött på det. Ibland undrar man ju om det inte bara vore lättare att ge upp.

Imorgon är det iallafall skola och jag ser faktiskt fram emot det. Efter skolan vet jag inte vad som händer men på kvällen är det iallafall fotbollsträning som gäller. Jag ska försöka se till att komma igång ordentligt med träningen igen, jag blir ju inte smalare och snyggare precis. Ajdö och godnatt.


Några dagar sedan


Lunch och småshopping

Igår strax innan 00:00 fick jag spunk och vägrade sova ensam.. Så jag åkte mot kallhäll. I centrum hämtade Henrik mig och vi åkte hem till honom och sooov. :)

Idag hade vi ställt klocka för att inte sova bort hela dagen.. Så innan 10:00 var vi uppe! Dagens to do var att vi skulle ta oss till Kista för att titta efter skor till pojken.. Men han hittade inte vad han sökte. Dock hittade vi båda annat. Visserligen köpte jag ingenting märkvärdigt, ett baslinne och en ansiktsmask liknande sak och something secret.. Haha. Efter våran lilla shoppingrunda gick vi till foodcourten och åt lunch. Jag tog wookat och det satt mycket fint! Efter lunchen begav vi oss hemåt till vardera och nu är jag hemma och har tråkigt.. Funderar på att gå ut och gå en sväng, men att ligga hemma framför O.T.H lockar ganska väl det med.. :P


Seriemys

Förlåt för den dåliga uppdateringen! Jag har helt enkelt inte haft tid.. men nu har jag det!
Igår efter skolan mötte jag upp min mamma i jakobsberg för att köpa lite skolsaker (dom ni fått se!). Efter det åkte jag hem till min finaste och efter lite funderingar hit och dit kom vi fram till att vi skulle bege oss hem till mig. Men på vägen hamnade vi på konsum för att köpa godis.. inte lite godis heller. Shit alltså vi hamnade i lite godiskoma. ;)

Senare på kvällen såg vi på film och bara myste. Han sov även kvar.

Idag när vi vaknade åt vi frukost och fixade lite saker och tog oss mot jakobsberg. Han skulle på träning och jag skulle till centrum för att köpa lite nytt smink! Välbehövligt.. Efter min lilla ''shoppingrunda'' kom mamma och Peter och hämtade mig och så åkte vi mot min samling med laget. Det var dags för match! Vi spelade mot Bele med 10 man och förlorade med 3-1. Första 20 var vi grymma och ledde med 1-0 men sedan tappade vi det. Aja, lite bättre resultat än sist vi mötte dom.. Då var vi 8 man och förlorade med 0-6. :P

Efter matchen åkte jag hem och tog ett baaaaaaad! Sedan efter det har jag bara ätit middag och tagit det lugnt. Ganska så skönt.. Och nu på kvällen har jag varit iväg till handlarn och köpt Cola och popcorn! Tänkte ha lite One Tree Hill marathon (ovanligt?) i min ensamhet.


I'll never leave you my dear..


Inköp som gjorts denna vecka


Solpuder, ögonskuggor, mascara, eyliner, liten borste och ansiktsmask - Lindex 468 :-
6 pärmar, anteckningsblock, kalender, blyertspennor, stiftpennor, sudd och markeringspennor - Klackebergs böcker & papper ca 400 :-

Nu kan jag byta ut det gamla sminket och vara beredd på att plugga sönder i 9an!


Inspiration


Färgglatt

För något år sedan hade jag en liten period då jag älskade att klä mig i färgglada kläder.. Tröjor som strumpbyxor liksom! Och idag när jag rensade i garderoben hittade jag dessa inknölade längst in haha. Snacka om att jag måste sett rolig ut när jag gick runt i dom..


Rensa kläder

I lite mer än en timme har jag nu rensat en massa kläder i min garderob.. Sånt som jag inte använder längre och sånt som jag faktiskt har växt ur (ni vet som man inte klarat av att slänga förut för att det ligger en så kärt om hjärtat?). Det kändes lite i klädhjärtat men jaja.. Nu finns det ju mer plats för nya fräscha höstkläder! :D


Byebye..


Min rätt så värdelösa dag

Skoldagen bestod av några timmar på Naturhistoriska Riksmuseét och var inte direkt någonting att hänga i gran.. Men vi lyckades iallafall få tiden att gå och strax innan 15:00 låg jag under täcket framför One Tree Hill här hemma igen. Mår fortfarande ganska uselt men kämpar ändå!

Efter några timmar framför bästa serien tog jag tummen ur röven och lagade middag (kräsna tjejen #1), nämligen min världsklass currykycklingsallad! Åt den med god aptit och nu är jag proppmätt.


Bryr du dig?

Jag vill kunna säga att jag inte behöver dig, men säger jag det så ljuger jag..


Förbannad

Idag var det första dagen i skolan! Det var en lugn dag och vi fick sluta efter en timme. Vi har fått fem nya lärare.. varav en är usel. Jag har haft henne förut och hon h-a-t-a-r mig. Bokstavligen. Menmen, jag ska ju göra det till en bra termin och höja mig i alla ämnen INKLUSIVE det ämnet hon undervisar i så det är bara att bita ihop..

Efter skolan satt jag kvar en stund och pratade med tjejerna + Jennifer på gården. Sedan blev det lunch på Mcdondal's med Johanna för att efter det prommenera till villastan. Hon hem till sig och jag hem till Henrik. Vi tog det lugnt och mitt i allt så fick jag för mig att jag vill spela matchen på kvällen som jag innan nekat då jag inte är frisk.. Så vi åkte hem till mig och packade i ordning och efter middagen (jag och henrik gjorde världsklass vofflor!) åkte vi mot kallhäll igen. Från kallhäll åkte jag med Pelle till matchen och vet ni vad som händer där? Idiot-motståndarna (förlåt men jag är arg..) hade inte bokat planen!? Så nä, ingen match inte.. Hela laget var så frustrerade.. Så på hemvägen fick vi glass som tröst haha, eller iallafall vi i Pelles bil. ;)

Nu är jag hur som helst hemma och har precis tagit en dusch. Väldigt skönt.. Så nu tänkte jag lägga mig i sängen och titta på One Tree Hill, mysigt va?


Så här går det när jag och älsklingen ska göra vofflor... KRIIIIIIIG!


För att vinna måste du satsa

Ikväll har jag intagit inspiration inom många olika kategorier; utseénde, inredning, framtid and so on. Är äckligt taggad på att genomföra det mesta av det också. Det kommer, det kommer!

Annars så har jag inte gjort så mycket.. ''Taggar'' lite inför skolan. Nej men, jag orkar inte hålla på och klaga som de flesta gör.. Istället ska jag se 9an som en möjlighet! Vi har fått turen att byta ut ett flertal mindre bra lärare och om ryktena stämmer ska vi få en gammal lärare i två viktiga ämnen. För min del är det bra då jag vet att jag är omtyckt av den läraren (trots att jag inte uppträtt korrekt alla gånger..). Så ja, en liten nystart men på MÅNGA plan. Ska fan bli grym, och det gäller inte bara skolan. Taggataggatagga! :)


Funderar och överväger..


Just nu framför Allsång på skansen


Mums!


Today I've done this

Hej!
Igårkväll kom som sagt Henrik hem till mig. Men som den trötta flickvännen jag var igår (jag är sjuk) så sov jag när han kom hit.. Efter en stund vaknade jag till liv lite och vi såg på film, Trust hette den. Efter filmen somnade vi och idag har vi bara tagit det lugnt. Min hals har blivit värre och jag mår inte speciellt bra :( Så för att inte bli värre så har vi hållt oss inomhus med tv-tittande och bakande. Vi bakade hallongrottor!

Men för en stund sedan begav sig Henrik härifrån. Han skulle nämligen iväg och träna.. Så nu är jag ensam igen och har precis sett ett avsnitt av One Tree Hill. Det är även det jag planerat att göra resten av kvällen.. Och så ska jag se sista allsången! Jag har blivit som en riktigt tant som älskar allsång alltså! Egentligen ville jag åka in och se sista ikväll bara för att men näe, jag är ju sjuk.. Och vet ni? Imorgon är det skola! Det ska bli skönt med rutiner, men ändå lite trist.. Jaja, kul att träffa några utav vännerna igen iallafall!


I had a break...

Hej bloggen!
Jag har (som ni säkert märkt) haft ett litet break.. Först jobbade jag på fotbollsskolan och på eftermiddagarna då var jag helt slut och gjorde ingenting.. Förutom på tisdagen då min finaste ÄNTLIGEN kom hem igen. I en månad var vi utan varandra, jag trodde jag skulle gå sönder.. Så vissa dagar sov jag där osv. På fredagkvällen när fotbollsskolan var över åkte jag och Johanna upp till hennes land igen! Där var det countryfestival som alla år. Vi åt god mat, åkte karuseller med hennes syskonbarn och spelade på lotterier osv. En kul helg och igår eftermiddag kom jag hem! Mamma och Peter hämtade mig i Upplands Väsby (jag tog tåget hem). 

Sedan på kvällen stod tältning i Översjön på schemat! Jag hade en kul kväll men på köpet har jag nu blivit ännu sjukare.. :( Förkyld så det skriker om det och jag misstänker feber. Fan alltså! :(

Imorse när vi vaknade i tältet så började vi packa ihop vårat pick och pack och så gick vi våran prommenad tillbaka in i Villastan och hem till Henrik. Där stannade jag och Henrik medan resten fortsatte hemåt. Vi åt frukost och tog en dusch och sedan somnade vi. Något märkvärdigt gjorde vi inte på hela dagen heller, vi bara sov och degade.. Båda är hängiga och ännu hängigare blev vi som sagt efter natten. Menmen, kul har vi haft.

På eftermiddagen åkte jag hemåt för att äta middag med familjen som jag inte gjort på år och dar känns det som. Och nu under kvällen har jag inte gjort så mycket mer än tittat på One tree hill och knarkat halstabletter! Jag inväntar även min älskade pojkvän som är och tränar. Jag hatar (rent ut sagt) att sova ensam så han kommer hit och gör mig sällskap, hihi.


Funderingar

Inspirationsintaget är just nu fullt, och jag är taggad på att gå igenom en ny grej. Fan vad nirre!
Day 1 - tomorrow.


Att tjäna pengar

Nu ska ni få höra! Jag hade några underbara dagar uppe i Furuvik på Johannas landställe med henne och hennes familj! På dagarna låg vi antingen utanför friggan, vid furuviksparkens pool, framme i båten ute på havet eller på någon strand och bara njöt! Och på eftermiddagarna/kvällarna varierade det mellan att se film med massa gottis, spendera några timmar på en uteservering och lyssna på en trubadur och att äta på en jättegod country restaurang som är standard! (Berättar mer om restaurangen snart) På fredagkvällen åkte vi hem tillsammans med Johannas bror och när vi kom hem till Johanna gick vi ut och promenerade. Sedan hamnade vi hemma hos henne igen framför film!

Restaurangen är en countryrestaurang där all personal går klädda i cowboy dräkter och hattar. Riktigt stiliga! Och själva restaurangen är självklart inredd i sådan stil. ;) När man beställt sin mat kommer de och slänger upp nötter på bordet, som man sedan får äte som en liten aptitretare och sedan slänga skalet på golvet. Lite roligt faktiskt men det känns verkligen fel att skita ner golvet! :P Maten är iallafall underbar och varje gång jag ätit där har jag beställt Buffalowings och dollarchips, mmm..



Igår kom jag hem på förmiddagen och det ända jag gjorde var att titta på en massa gamla One tree hill avsnitt. Jag har nämligen börjat om på Season 1. I love it! På kvällen åkte vi till bålsta på kräftskiva hos mormor och morfar, men jag åt inte det såklart.. Kräsna jag höll mig till grillad kyckling och kroketter. :P

Och idag har jag spenderat flera timmar på bolindervallen för att förbereda lite jobb inför en veckas fotbollsskola! Imorgon sätter det igång och jag ska agera instruktör för 17 st fotbollsintresserade småpojkar! ;) Jag kommer att ''jobba'' från 08:00 till ca 16:30 varje dag. Ganska jobbigt att gå upp tidigt för att ta sig iväg men det är faktiskt kul. Mitt andra år nu nämligen. Så i och med det kommer bloggen bli lidande, igen. Menmen, guess you'll survive. Och.. på tisdag kommer min älskling hem! Längtar så otroligt mycket efter honom.. En månad sedan.. Så då lär jag inte heller komma hem och uppdatera. Funderar nämligen på att ta över hans hem och bo där hihi. ;)


Home

Någon snäll där ute som har lust att hjälpa mig med en fin bloggdesign? Får spunk på den här..

(Bloggar normalt imorgon!)

Fly away


Hate this


En vecka kvar.. jag älskar dig. ♥


Today

Idag var duktiga jag iväg och gymmade på förmiddagen. Sedan gick jag hem till Atahan där han och Kardo var. Vi spelade COD -  Black Ops och fan vad jag ägde. Skitkul att döda zoombies ju!!

 Efter ett bra tags spelande gick vi ut och träffade Miriam och Yasmina och sedan rörde jag mig mot Sumpan. Där mötte jag mamma och Peter för middag och AIK-Elfsborg. Inte så jättekul match men fan vad taggad jag blev på fotboll.. Hm. Efter matchen åkte jag hem och såg film med en fruktskål i handen. Mums!

Just nu ligger jag i sängen och har precis sett klart filmen = filmen pausades lite ibland så att säga.. Snart tänkte jag försöka sova. Hoppas på bättre humör imorgon iallafall, bortsett från spelstunden med pojkarna så har denna dag varit ganska så usel. Är ganska så upside/down för tillfället, jävla deppskalle alltså. Längtar hur som helst tills tisdag då jag försvinner för några dagar! Godnatt.