Pray to god

Ber för att morgondagens väder skall vara helt okej utan massa regndroppar fallandes från himlen. Amen.


Trött tjej

Idag gick jag upp jättetidigt för att vara jag. Redan 10:10 ringde klockan.. Anledningen var att jag skulle iväg på ett litet ärende cirkus halv tolv så det var bara att stiga upp! Och det gjorde jag.

Efter det lilla ärendet har jag bara chillat gorilla här hemma. Dvs suttit vid datorn, solat, tagit en svalkande dusch och överraskat familjen med färdig middag när de kom hem. Pannkakor! :D (Som jag förövrigt varit sjukt sugen på i över en vecka.. så valet av middag var lätt när jag fick bestämma.)

Nu på kvällen har jag varit iväg med mamma och peter och handlat lite som kommer behövas under de kommande dagarna. Och nu är jag hemma och bara chillar! Ska nog ta och vika in mina rena kläder i garderoben nu, jätteroligt verkligen..


En gullig bild från tidigare i veckan... haha, Johanna och Marie!

Giving up

Under hela kvällen och en bit in på denna natt har jag försökt fixa en skaplig design.. Dock går det åt pipsvängen men jaja! Headern är på prov (jag är inget proffs liksom.. hittade programmet idag!) och inläggstexten är jätteknasig. :S Vet inte vad det beror på (?) Men nu ger jag upp och tänker sova! Ska iväg tidigt imorgon förmiddag på ett ärende så sömn behövs. Godnatt..


Taylor Swift / Colbie Caillat - Breathe


Ändrade planer

Efter en mysig men varm (!) dag så är jag nu hemma i Viksjö. Jag sov som sagt hos Henrik trots att planerna ändrades och det inte blev någon grillning. Istället cyklade vi och tog ett kvällsdopp och såg på film. Mysigt det med!

Idag har vi bara tagit det lugnt hemma hos honom. Vi sov länge (som vanligt..) och på eftermiddagen badade vi hemma hos Johanna med henne och Ellen. Eftermiddagen slutade med en middag på resturangen i centrum med de två tjejerna. Blev helt proppmätt efter en liten barnmeny, haha klenis! En bra dag har det varit iallafall.


Jag är en stark flickvän!


Grill på g

Strax ska jag gå till bussen för att röra mig mot kallhäll. Det blir en grillkväll ikväll! Det lär bli mycket trevligt och inatt sover jag hos Henrik (=inga fler inlägg idag). Vi hörs imorgon!


Tar en fika


Efter ett litet ''ärende'' på banken (i själva verket var det ett rån, men säg inget *schh*) och lite annat småfix så är jag nu hemma igen! Jag sitter på mitt rum med nerdragna persiener för att få andas en liten stund. Det är så varmt (nej, jag klagar inte! jag behöver bara en paus)!! Så nu tar jag mig en fika, en sockrig dounut och cola. Mums!

Morgondagens planer


Imorgon har jag lite saker jag behöver fixa och lite saker jag ska göra, så bloggen kommer kommer att komma lite åt sidan igen (men det är sommarlov, jag antar att det är förståeligt då?). Bland annat så har jag, Henrik och några vänner planer på att grilla imorgon kväll. Det ska bli trevligt! Men innan det måste jag en snabbis till banken, fixa med lite andra saker osv.. Så nu tänkte jag strax sova så jag orkar med det. Godnatt!

Busy woman

Har varit lite ''upptagen'' och inte kunnat blogga. Men iallafall; I söndags så kom Henrik till slut och sov kvar här. Och idag (egentligen igår nu..) har vi bara tagit det lugnt. Vi tog en promenad ner till sandvik och satt där på ett berg/klippa och pratade ett bra tag. Jag älskar dig Henrik!! Klockan tickade iväg och han skulle träna och jag skulle äta middag med familjen då min bror fyllde år. Av mig fick han pengar, alltid uppskattat av honom. ^^



Efter middagen duschde jag och fixade mig skitsnabbt. Sedan mötte jag upp Johanna, Marie och Madde på tåget. Vi träffade några i Rålis en liten stund och sedan åkte vi tillbaka till kallhäll. Då var det donken-time och där träffade vi Henrik och Janzon. Mcflurry Daim in my <3 Strax efter halv ett tog vi alla bussen hemåt till vardera och jag kom hem runt halv två. En blandad kväll med både roliga och tråkiga saker..


Powernap

Efter att jag fixat klart i rummet har jag ätit middag med familjen och sett på tv. Mitt under programmet somnade jag och har precis vaknat igen. Jag var så sjukt trött..

Just nu väntar jag på att få veta hur kvällen kommer att se ut. Det var planerat att Henrik skulle komma hit men jag vet inte. Det får vi väl se..


Före/efter

Före


Efter

In action


Ikea-sucker


Nu har jag varit på Ikea igen! Denna gång blev det en dvd-hylla, foto-hylla, massa ramar (både enkla och clips), ljushållare, papperskorg och halkskydd till mattan (dock fick jag inte med det på bilden). Så snart är mitt rum fullbordat! Mamma och Peter skulle dricka kaffe och sedan ska vi börja borra och sätta upp allt. Lovar er före/efter bilder! :D

Mysig kväll


Shorts - för att jag kan


Tights - Shorts - Linne - Bandeu
Nu ska jag till bussen för att möta upp Nicole. Vi ska äta på donken och handla gottigheter!

Within Temptation - Stand My Ground


GB Gräddglass Jordgubb/Lakritspuck


Efter att jag har lagt i ordning ALLA mina kläder i min garderob (dvs plockat ut, vikt in snyggt osv) så tog jag mig en dusch. Nu har jag precis ätit glass! GB gräddglass har ju massa nya smaker och vi köpte hem lite olika för några dagar sedan.. Den med jordgubb är en gammal klassiker men Lakritspuck är ny.. Jag tog lite av båda men åt bara upp jordgubb. Lakritspucken var verkligen inte min smak.. Nogger är fortfarande favoriten av de nya smakerna!

XOXO, glassexperten

Mysdag

En sån underbar sömn som inatt var det länge sedan jag fick! Har sovit hur skönt som helst utan besvär med hals el. liknande. Halsen gör knappt ont längre! :D

Idag är iallafall planerna att... bara mysa. Jag ska hänga in kläder i garderoben, bara ta det lugnt och ikväll ska jag träffa Nicole! Hon var varit i Portugal i.... ''vet inte, men alldeles för länge''. Så vi ska träffas för att äta onyttig mat och ha en liten filmkväll. Det ska bli kul!


Jag och Nicole i vintras


Knas i systemet

Idag (egentligen igår) var det midsommar! Det ''firade'' vi som sagt hemma hos Mormor och Morfar i Bålsta. Det var trevligt och extra kul var det att gammelfarmor för en gångs skull var med! Vi åt typisk midsommar lunch (typ köttbullar, lax, färskpotatis osv... som jag inte är så förtjust i ^^) och god efterätt!

Nu på kvällen har jag varit i kallhäll med lite folk. Dock blev det inte som planerat och efter ett tag mötte jag Maniel. Vi gungade och pratade om massa saker och sedan åkte jag hem.

Nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt!

Midsommarplaner

Idag är det midsommar! Så planerna för idag är att vi alldeles strax ska åka till mormor och morfar för att äta midsommar-lunch som vilket år som helst. Tillåter vädret så lär det bli kubbspel också, en riktig standard! Dock blir det inget bad för mig, jävla sjukdom. :(

Efter att vi varit hos mormor och morfar ska vi i princip bara hem och ta det lugnt. Äta god mat och så får vi se. Jag har kvällen lite halvt planerad men mer än så är det inte. Men taggad är jag!

Haha, saknar min älskade knasiga pojkvän.


30 November 2010

Fia med knuff. På vägen tror man att allt är som det ska. Men helt plötsligt blir man knuffad åt sidan som om ingenting längre spelar någon roll.

Dags att ta ett seriöst farväl av mina älskade


Idag åkte de i soporna på riktigt.
Är det jag som är knäpp eller finns det fler som har svårt att slänga kläder/skor även fast de är för små/trasiga?

Ikea


Jag har varit på IKEA tillsammans med Mamma.. Dock fick vi försöka hitta allt vi skulle i panik då de tydligen skulle stänga redan klockan sex idag (dagen före midsommar...) och vi kom dit några minuter innan. Vi fick med oss det mesta från iköpslistan men några saker ska vi se till att köpa på söndag! Bilden visar iallafall dagens inköp; en matta, två förvaringslådor, en hylla + hyllkonsoller och gardiner! Jag har tröttnat på mitt sjukhusvita rum och tänkte försöka ''piffa'' upp det lite nu.. Så här kommer det starka färger och bryter ut tystnaden. :)


Sjukling

Jag har nyligen vaknat och tagit tempen (säger man så?). Febern har sjunkit ordentligt! :D Men här får jag inte ta ut någon seger i förskott, för då dyker den väl upp igen... *peppar, peppar, ta i trä!* Halsen gör dock lika ont fortfarande och det s-u-g-e-r. Så idag blir det en till chilla-hemma-dag. Även om det kan vara skönt att vara hemma så vill jag gärna kunna välja dom dagarna själv! Igår låg jag för det mesta i sängen liksom.. Under de senaste två dygnen har jag sovit 26-27 timmar.. Krya på mig, haha

Före/Efter

Före


Efter

Förändring

Jag har blivit sämre och idag är det feber som gäller. :( Mår verkligen inte bra och ber till gud att jag får bli frisk snarast. Jag är helt slut.

Iallafall så vaknade jag i panik och smärta runt halv elva imorse. Har inte mått så här dåligt sedan 2007 då jag hade en streptokockel-inflamation i benet.. BLÄ. Iallafall så tog jag en ipren och somnade om till tolv. Sedan har jag sovit lite fram och tillbaka i hopp om att vakna lite piggare.

Planerna för idag var egentligen att jag och morfar skulle åka till skolan för att hämta mitt tv-bord som jag gjort på slöjden (panik, min lärare får semester imorgon så dags för det nu..). Men istället fick mamma åka med då jag mår som jag mår. Så jag har pillat lite med det och nu står det på plats. Ni får se sen!

Nu tänkte jag fixa klart i rummet, jag blir nämligen aldrig nöjd med möbleringen osv.

One picture

 


När vädret sviker

Nu när vädret (och immunförsvaret) sviker tänker jag slå på en film och gosa ner mig i min säng under min mysiga filt. Till filmen har jag plockat fram en skål godis. Lite kuckelimuckmedecin, som Karlsson på taket säger!



Min älskade


Det hela började med den lilla sprickan i högra hörnet på skolavslutningen. ''Okej, får väl vara extra försiktig nu'', tänkte jag då. Vad gör jag inte påväg hem idag? Jo jag tappar den och hela skärmen knäcks. Men jag älskar dig fortfarande älskade missbildade telefon. ♥

Regn, regn och åter regn

Igår kom Henrik hit efter sin träning, därav noll bloggning. Vi såg på Johan Falk och bara myste. Sedan sov han kvar här.

Idag vaknade vi runt tolv, och jag vaknade med en brutalt sönder hals. Har otroligt ont och är hängig.. Därför har jag varit ganska död idag. Vi har för det mesta legat i sängen och jag har sovit lite titt som tätt. Jag mår verkligen inte bra. :(

Efter middagen någon gång åkte Henrik iväg för att träna igen och jag blev ensam kvar.. Så jag tänkte att jag kunde pallra mig ner till centrum för att köpa halstabletter. Det gick ju bra, när det började spöregna! Jag blev helt dyngblöt så det första jag gjorde när jag kom hem var att få av de blöta kläderna och hoppa i Henriks Ziperall! Han orkar nämligen aldrig ta med sig den hem.. Men det gör inte mig någonting. ;-)

Så här mysig är jag just nu, med blött hår!

FÖRESTEN, om någon söt person där ute har lust att hjälpa mig med en fin design... snälla säg till. :-)

Shopping i Kista

Idag har jag varit i Kista med min käre vän Hannah! Vi kom dit efter halv ett någon gång och började genast titta i butiker. Jag plockade på mig massar och slösade massor med pengar.. Men jag är nöjd! Efter lite beslutstagande satte vi oss ner för en lunch i foodcourten, vi båda åt grekisk kyckling souvlaki med tzatsiki. Hur gott som helst!

Efter lunchen fortsatte shoppingen och efter ett X antal timmar satt vi på bussen hem igen, hur trötta som helst! Detta fick jag med mig hem:

Högmidjeshorts - BikBok 199:-
Blommig t-shirt - H&M 50:-

Stickad tröja - JC 149:-

Högmidjekjol - JC 70:-

Shortsdress - NewYorker 269:-
Erbjudande på Bikbok; 2 st för 19:-

Att gå klädd i detta skulle inte vara helt fel



En outfit för en varm sommardag.

En outfit för fest.
- Jatack!


Underbara sommarlov

Tjeeeena!
Nu är jag hemmaaaa.. Sov nämligen hos Henrik inatt igen. Kan berätta vad som hänt sen senast..

Efter inlägget igår åkte vi hem till mig för att äta grillat till middag och fixa lite saker. Runt åtta åkte vi vidare och fixade det sista och slutligen runt nio-tiden var vi hos Linnea med lite trevligt folk. :-) Dansade, sjöng, skrattade, gungade, klättrade osvosvosv. Runt två var det jag, henrik, mange och linnea kvar så vi satte på film och efter en stund begav vi oss hemåt. Slutet på natten/morgonen var kaos så ja. Fuck it.

Idag har vi sovit läääänge och när vi till slut gick upp så spelade vi kort med Felicia och Jessica. När Henrik sedan på kvällen skulle träna så fick jag skjuts hem, och nu är jag häääär!

Ikväll blir det en chillnation night för mig själv. Är fortfarande lite halvt krasslig och mår lite dåligt. Så jag tänkte hoppa in i en dusch för att sedan sätta fötterna i fotbad, måla naglarna och massa sådant. Myyyyyyys!

Stabil brud lyckas ta sönder sina favoritjeans I EN JÄVLA KLÄTTERSTÄLLNING :(

De senaste dagarna..

Torsdag: Umgicks med Johanna, Ellen, Ewe och Hannah. Vi badade och tog det lugnt. På kvällen blev det filmmys med Johanna och en godispåse. Sedan somnade jag hos henne.

Fredags: Vaknade hos Johanna, tog det lugnt och gjorde oss klara. På eftermiddagen samlades vi ett gäng hemma hos Max för film (=regn ute!). Jag mådde inte speciellt bra (gått och blivit småkrasslig från badet torsdags = förkyld och hängig) så jag var ganska död, haha. På kvällen drog vi iväg och bowlade och jag vann. :D Efter bowlikngen hamnade vi hemma hos Ebba där några redan var. Och senare fick vi skjuts hem till Mage (jag, Henke, Mange och Linnea) där vi kollade på film. Efter filmen gick jag och Henke hem till honom och sov.

Idag: Jag är fortfarande kvar hos Henke och vi har precis ätit frukost.. Nu står han i duschen så jag passar på at skriva.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Vi får väl seeeee. Men vi hörs!

Getting ready


Håller på att göra mig klar för tillfället. Jag ska till kallhäll (ovanligt?) för att träffa Johanna, Hannah, Ellen och Ewe! Planerna varierar mellan chill, bad, grillning osv. Vädret är inte det bästa, men man får göra det bästa av situationen. ;-)

Swing life away



Dåtid.


Gammalt arkiv som återkopplar minnen

Vill gå tillbaka i tiden till den där dagen när jag sprang runt där på gräsmattan jagandes av dig samtidigt som jag skrattade hejdlöst i panik om att du skulle få tag i mig för att kittla mig tills det att jag slutligen skulle spricka av skratt.


Stabilt


Vi med 8 spelare höll igen länge men till slut fick dom in ett mål. I halvlek stod det 1-0 och det kändes helt okej. I andra halvlek fick dom in fler mål och vi spelade sämre. Matchen slutade 6-0 tyvärr. Resultatet hade kunnat bli annorlunda om vi hade haft fullt lag, men dom var duktiga också! Nu har jag dock jätteont i ryggen! Fick ingen smäll eller så förutom lite armbågar men när jag kom hem gjorde det satans ont.. o.^

Resten av kvällen ska jag bara chilla gunilla! Just nu ligger jag i sängen och tittar på någon serie på MTV med ett glas cola. Har det allmänt mys bara!

Dags för fotboll

Idag har jag bara umgåtts med min älskling som sov här inatt. Vi har verkligen bara degat så nu är jag seg som fan och skulle kunna somna när som helst.. ^^

Men inte får jag sova inte! Utan nu måste jag tagga till för att spela match, mot Bele. Är så otaggad och irriterad att det finns inte. Vi ska spela en 11-manna match på 8 personer, STABILT VA? [Varför kan man inte bara ställa in skiten..]

Efter matchen ska jag hem och CHILLA. Är hur trött som helst som sagt.. Men nä, nu får jag väl försöka hitta något sätt att tagga till på. Fast det finns inget sådant för tillfället.

XOXO, den positiva bruden..

Cykeltur


Nu ska jag cykla och möta upp älsklingen. Hörs imorgon!


Myskväll

Idag har jag varit på bolindervallen för att förbereda massa olika träningspass för barnen som kommer dit i augusti. Det gick bra och höll på mellan 15:00-17:30 ungefär och efter det åkte jag hem.

Väl hemma har jag bara tagit det lugnt, fixat lite och checkat in H&M's nya rea. Hittade en massa fint men beslutade mig bara för lite av godsakerna, så nu är detta påväg hem till mig:

(Johanna, om du läser detta.. så märk att jag har beställt TVÅ klänningar.. dvs jag har köpt TRE klänningar inom loppet av en månad, du borde vara stolt..)

Efter min lilla ''shoppingtur'' på nätet så har jag inte gjort så mycket. Jag väntar mest på att min fina älskling ska komma hit. Vi ska ta cykeln till handlarn och köpa gottis för att sedan se på solsidan hela kvällen, då vi har box ett (tvåan ska köpas!!). Det blir en mysig hemmakväll, nu när vädret inte tillåter en att vara ute mer än nödvändigt. ♥

Dags för möte

Nu drar jag på möte på bolindervallen, inför fotbollsskoleveckan i augusti! Hörs ikväll.

Så här ser jag ut idag..


Värd dag

Nu är jag hemma!
Idag har jag haft en underbar dag. Den började med bad i översjön med ett flertal personer (orkar inte rabbla upp alla..) för att sedan röra sig på cyklar mot Donken med hela högen. Maten var jätteäcklig, och det trodde jag aldrig att jag skulle säga om mitt älskade Mcdondals. Efter måltiden cyklade alla åt olika håll, = jag och Henrik cyklade hem till honom. Där somnade vi en stund och sedan cyklade vi till bolinder för att han skulle träna lite. Riktig köttarpojkvän alltså! Efter hans träning cyklade vi hem till honom igen och bara tog det lugnt och senare mötte jag och några fina flickor och han mötte Mange.

Jag och flickorna rörde oss mot Donken (fatasses) för glass och efter ett tag dök pojkarna upp igen. Jag fick lite smått panik om att bussarna slutat gå men som tur var hann jag med den sista till slut ändå! Kärlek till att iPhonen finns med underbara SL-appen. Så strax innan halv två kom jag hem. Och nu ska jag strax sova.. Imorgon väntar ett ledarmöte på bolinder och en solsidan-kväll med min älskling. Kan bli bra!

Rörelse mot kallhäll

Godmorgon!
Nu har jag vaknat och är riktigt pigg! Jag har ätit frukost och allt vad som ska göras och strax ska jag bege mig mot Kallhäll för att träffa lite trevliga människor. Vet inte så duktigt om vilka som ska med men vi ska iallafall bada i Översjön! Hoppas att molnen som för tillfället befinner sig uppe i himlen får för sig att försvinna så att solen kan titta fram lite ytterligare... :-)

Några av dessa ska jag träffa.. + lite fler


Morgondagen

Huvudvärken sitter i så jag planerar att försöka sova bort den till imorgon. Jag hoppas även på fint väder imorgon då jag och ett flertal underbara personer planerar för sol och bad. Känner att brännan behöver utvecklas lite... ;-)

På kvällen har jag träning så den antar jag att jag måste på. Helt opepp just nu. Ingen motivation över huvud taget. Men nä, nu ska jag sova. Bussen går 11:31 imorgon så klockan ska ställas. Godnatt!



Mys i Ziperall

Det dök aldrig upp några planer.. Så istället har jag pressat ut alla mina aggresioner tillsammans med en vän på MSN, haha. Vissa konversationer kan verkligen bli annorlunda.

Just nu halvligger jag i sängen och myser i Henriks ziperall sms:andes framför CSI med ett colaglas vid sidan av. Har en huvudvärk som vägrar lämna mig så det kanske bara var bra att jag stannade hemma. Har inte sovit så mycket de senaste två nätterna så det kanske är en anledning till huvudvärk.. Men esch, nu ska jag fortsätta med mitt!

Jag ska ha en egen ziperall i slutet av sommaren

Värdelös kväll!

Jag. Har. Tråkigt.
Jag hatar att bo här i viksjö, så jävla tråkigt.. Vill hitta på någonting men då väntar en 30-40 minuters resa för att komma till närmaste umgänge. Lovin' life.

Iallafall så har jag inte gjort någonting speciellt ikväll. Duschat, städat, chillat, sett jersey shore. Inget annat. Det lär nog inte hända så mycket heller.. Men man kan ju alltid hoppas påt. Ska slå en signal till en filur nu, adjööö.

Återberättande

Skolavslutningen, fredagen den 10 juni: I skolan blev det tal i aulan, fick gå upp på scenen och ta emot en biobiljett som tack för hjälpen på balen, fika i klassrummet, betygsutdelning och sedan slutade vi! Då mötte jag upp ett flertal vänner och så hamnade vi på Svea för pizza-lunch och inte alls långt där efter plaskade jag och Hannah i poolen hos Johanna. Efter några timmar åkte jag hem för att duscha och fixa om mig för att sedan äta middag med familjen. Runt åtta-tiden fick jag skjuts till en av Henriks kompisar Ebba som hade en mysig tillställning på kvällen. Hade en riktigt trevlig kväll och natt! Runt tre stampade jag, Henrik och Ivan in hemma hos Henrik och somnade.

Helt okej betyg, Bilden, Hemkunskapen, Idrotten, Fysiken, Kemin och Svenskan ska höjas nästa termin. MINST.

Lördagen den 11 juni: Vaknade väldigt sent och på kort varsel var jag och Henrik i kallhällsbadet med Magnus och Linnea. Sol, bad och CocaCola. Runt fem åkte jag hem och ''taggade inför match''. Matchen spelades på hemmaplan på kvällen med endast tio spelare mot Spånga IS och slutade 1-1. Jag var bara allmänt arg och trött på livet *ta det med en nypa salt* och presterade under min kapacitet, blä. Efter matchen var det hem till Hannah med henne och Johanna för grillat till middag. Efter middagen rörde vi oss mot Översjön men det var ingen världshitt så vi försvann därifrån ganska snabbt. Runt ett/två-tiden mötte jag Henrik och så gick vi hem till honom och sov.


Söndagen den 12 juni: Vaknade upp och konstaterade att jag inte behövde ha söndagsångest (!) Låg kvar ett tag och sedan blev det frukost, cykeltur till Johanna för att hämta mina betyg som jag glömt där och sedan mötte jag familjen i Jakobsberg för att åka vidare till gammelfarmor. Där firade vi henne då hon fyllt år hela 86 år! Alltid lika kul att träffa henne, hon är underbar hon. Efter en fika och lite prat har vi nu kommit hem och jag är jättetrött.. Ska nog plocka lite i rummet och sedan hitta på något att göra. Brottas med alla myggbett som kliar kanske, eller?

Skolavslutningsfixad


Idag har jag lockigt hår och bär en söt blommig klänning (cirkus 4-5 år sedan jag bar en klänning, detta är stort!). Så nu är jag helt färdigfixad och ska strax gå till bussen, för att åka till skolan och få sommarlov. Kan inte riktigt beskriva känslan, men som jag har längtat. Frihet!

Jönsonligan

Nu är i princip allt klart (som kan göras klart idag)! Så nu ligger jag i sängen och slappar framför Jönsonligan. Är jättetrött så jag tror att jag ska sova strax. Man vill ju vara pigg på skolavslutningen.

Klockan ringer 07:15 imorgon, även fast jag inte behöver åka fören 09:02.. Men det är mycket som ska fixas. Är så sjukt taggad. :D Men nä, nu ska jag fortsätta chilla och sedan sova. Hörs imorgonbitti!

Some color

Hallååå!

Nu har jag solat på taket, ätit middag, duschat, köpt nya converse, ätit piggelin och strax skall jag sätta igång och städa mitt äckliga rum. Det behövs verkligen en uppfriskning här inne! Efter att jag har städat ska jag börja fixa med naglarna och packa om lite saker till imorgon. IMORGON ÄR DET ÄNTLIGEN SKOLAVSTLUNING! :D
Lite färg har jag nog fått iallafall..Ut med de gamla paret och in med de nya!


Sun is shining


Hemma nu, äntligen! Har varit i skolan (läs: lekt lekar, städat, sett avlutningsshow osv), varit i sumpan, käkat glass på donken, varit i jakan och åkt hem och nu är jag äntligen hemma! Allting är fixat inför imorgon och det känns toppen.

Strax ska jag klättra ut genom fönstret och lägga mig på taket för att pressa på brännan lite. Feel good, feel good.


Lök bror, lök

Fyfan vad jag har ont i fötterna! Har i princip gått konstant sedan halv tre idag och nu får jag äntligen sitta ned och bestämma när jag vill ställa mig upp, haha.

Jag åkte iallafall till stan som sagt och fixade en grej och sedan blev det chill i skolan för att sedan börja förbereda allt. Flytta bord, duka, blåsa ballonger, fixa serpentiner osv. Sedan kom alla nior och fy satan vad fina de var! Shit alltså. Sedan började det med att ställa ut mat, hämta in tomma skålar, fylla på kannor med dryck, bli halvt mobbad av vissa (kärlek haha!) osv. Runt halv åtta fick vi äta och för cirkus en halvtimme sedan kom jag hem. Riktigt lök var det där också, så jag har precis duschat. Aldrig uppskattat en isakall dusch så mycket haha.

Nu tänkte jag iallafall slänga mig i säng och slå på någon film för att sedan sova. Börjar halv nio imorgon... segt. Men lär sluta tidigt, och då blir det till att förbereda det sista för skolavslutningen. TAGGA.

Fina syster och Robin idag! ♥


Niornas bal

Dagen har varit.. slö. Har inte haft någon lektion typ, bara prommenad och prat med Karl och Maniel. Sedan var det tandläkarbesök och där beslutades det att operationen inte kommer äga rum fören om ett par år, om jag vågar då. Hehe.

Efter tandis fick jag skjuts hem av min bror på moppen i regnet, mina ben frös en aning.. Och när vi kom hem fixade vi med lite saker och nu har jag precis duschat och bytt om till ikväll då jag skall agera ''servetris''/liknande på niornas bal i skolan! Ska bli kul och se hur alla ser ut. :-)

Men innan dess måste jag till stan en snabbis. Ska möta upp Therese så att jag får lite sällskap och så ska vi fixa en sak. Och efter det blir det dirr till kallhäll och till skolan. Hoppas på att få lite bilder ikväll också, hehe. Puss!

Vit skjorta och svarta jeans, stabilt va?

Going to school

Uppstigning för femtiotvå minuter sedan, och nu är jag klar. Iförd i ett par svarta jeansshorts och en halvt ''kort'' vit t-shirt ska jag strax gå till bussen och åka mot skolan. Har slöjd en liten stund för att sedan springa upp till centrum för tandläkarbesök och sedan är det slöjd igen. Idag kanske jag blir klar med min tv-möbel! Men nu kallar bussen, ciao.


Everything that happens happens for a reason

 

New crib


Hallå där. Här startar jag ytterligare (typ min sjuttioelfte) en blogg. Varför jag byter igen är av flera anledningar, den största är väl att jag bryter med en ''grej'' (skulle man kunna säga..) och vill slippa medhängande och sammansatta saker. Blabla, skitsamma. Jag kommer inte med något riktigt informationsinlägg nu utan bara en liten kortfattad truddelutt:
Jag heter Cornelia, är femton år och går snart ut åttan (fredag!). Bor i Viksjö i Järfälla men spenderar den mesta tiden i Kallhäll där jag ''växte upp'' med vänner, fotbollslaget och min pojkvän. Mer än så behöver ni nog inte veta för tillfället.. Ciao