Fysisk rörelse

Igårkväll efter att jag skrev hann jag bara borsta tänderna och sedan bestämdes det att H skulle komma hit istället för att åka hem efter hans ''grabbkväll'' haha. Så runt halv tolv kom han hit och vi somnade ganska så kort efter det.

Idag har vi bara legat och latat oss. Vi skulle se Paranormal Activity 1 (han har inte sett dem och vi ska se 3an på bio så...) men vet ni vad som hände? Jag somnade. Haha, jag tror jag aldrig har somnat till en skräckfilm förut men jag lyckades med det idag. Så H fick titta själv.. :P

Sedan på eftermiddagen rörde han sig hemåt och jag tog mig till simhallen. Dock blev det inte lika många längder idag då jag var väldigt trött och det var lite kaoatiskt i simhallen. Massa folk och simträning and so on. Men ett 30tal längder blev det iallafall!

Nu är jag hemma och ska vara det resten av kvällen. Får skippa fotbollen ikväll då mitt lår är paj fortfarande, förhoppningsvis hjälper simningen det lite på traven till det bättre men blir det inte bra snart så får jag gå till läkaren (jag försöker intala mig till att det egentligen inte är något..). Så nu tänkte jag glo One Tree Hill och bara ha det mysigt. Skönt med såna kvällar ibland med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: