Café 60

Idag har jag hängt i stan med några fina flickor! Vi satt på Café 60 ett tag med varma drycker och bakelser. Det var en perfekt dag för det då det var alldeles för kyligt att gå på stan.

Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Grillat kött och potatisgratäng. Mums! Så nu sitter jag bara och väntar på att my boyfriend ska komma hit. Vi ska väl bara ta det lugnt. Det ska gå en bra film (iallafall så verkar det så på reklamen som gått i veckan..) runt halv tio ikväll, så jag kanske ska kolla upp vilken kanal det var.

Imorgon är det den typiska söndagen som väntar = pluggpluggplugg. Jag har varit usel på att plugga denna vecka så imorgon ska jag skriva en hel uppsats + en förberedelse inför ett specialarbete i hkk. Om jag inte är helt död efter det så lär jag lägga på några etikfrågor i Religon också. Blääää. Men det är bara att bita ihop, jag behöver ju betygen inför framtiden liksom!


Idag innan jag åkte


Kommentarer
Postat av: Ebba

sv: Den var jättebra! Jag har sett Remember me och jag älskade den! Så sjukt bra, det var en sån film som man tänkte på i flera dagar efter! Jag har inte sett A day to remember eller The last song, kanske ska göra det! :) <3

2011-10-08 / 19:46:19
URL: http://ebbalovisafilippa.blogg.se/
Postat av: P E R F E K T I O N I S T . S E

Sorry för sjukt sent svar...

Anyway! Håller med dig om väskan, hehe. ;)



Jättefina bilder på dig btw!

2011-10-09 / 13:57:11
URL: http://perfektionist.se/
Postat av: P E R F E K T I O N I S T . S E

sv: Hmm... Hur ska jag förklara en fiskbensfläta? Det går typ inte hehe men sök på youtube, det var så jag lärde mig. :) Håller med, det är verkligen galet fint! :D

2011-10-09 / 14:10:25
URL: http://perfektionist.se/
Postat av: Sofia - Tävlingar på gång!

allt bra? :)



Exklusiva videos från NRJ Experience på bla. Mange makers på min blogg!

/ http://smnmode.blogg.se

Postat av: molle

Åååh, gillar verkligen bilden till höger!

2011-10-12 / 00:15:28
URL: http://nevergofullretard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: