Världens bästa

Hej bloggen!

Idag har jag.. faktiskt varit i skolan! Men jag ska inte ljuga, jag är inte mer levande för det. ^^ Det var faktiskt en ganska jobbig dag då jag var jättetrött och hängig. Men jag led mig igenom den hihi!

Efter skolan skulle var det tänkt att jag skulle åka till Jakobsberg för att kolla efter lite saker jag behöver i klädväg medan jag väntade på att Henrik skulle sluta skolan. Men vem stötte jag på då? Jo min käre farmor stod och beställde fika på ett café så jag överraskade henne och blev sedan bjuden på fika. Min söta fina farmor. :) Efter vår lilla fik- och pratstund mötte jag upp min Henrik och hon sin (haha, komiskt va? min farmors sambo heter också Henrik!) och vi begav oss båda hemåt.

När jag och Henrik kom hem hit blev det glass med chokladsås framför One Tree Hill (även om han inte medger det själv så håller han på att fastna.. han har nämligen kommit till det stadiet då han ställer frågor när han inte förstår osv. haha!). Senare blev det middag och ännu senare var det dags för honom att åka på träning. Som vanligt! :P Menmen, jag är glad ändå. Vi ''firar'' nämligen 4 månader idag.



Jag är så glad att jag har dig Henrik, jag älskar dig. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: